Koningin astridlaan 58 D - 2550 Kontich
Tel.: 03 500 05 0203 500 05 02
Contacteer ons!
Droom zalig weg in een slaapkamer gecreëerd door Kleine Lotus Interieurwerken

Laat uw dressing en andere kasten op maat gerust over aan ons vakmanschap

Het is zalig vertoeven in een slaapkamer gecreëerd door ons interieurbedrijf. In onze schrijnwerkerij staat ambachtelijk vakmanschap centraal. Duurzaamheid, kwaliteit en een maatwerk precies zoals u het voor ogen had, staan voorop.

Voor uw slaapkamer kunnen wij een dressing en andere kasten op maat maken, maar ook een bed, nachtkastjes en noem maar op. Een volledig slaapvertrek van A tot Z, helemaal naar uw wens.

Bent u op zoek naar een timmerman voor een ander type van meubel op maat, zoals een boekenkast? Ook dat kan door ons verzorgd worden. Of u nu beroep op ons doet voor slaapkamers, woonkamers, keukens of badkamers, ons vakmanschap garandeert u steeds een unieke en stijlvolle interieurinrichting.

Een bedrijf uit Kontich, inzetbaar in de wijde omtrek

De hoofdzetel van onze interieurfirma is gelegen in Kontich, maar wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen en zelfs in Brussel.

We spreken graag eens met u af om te overlopen wat we voor u kunnen betekenen. Een offerte is vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Waar wacht u nog op? Bel ons gerust eens op.

Clikc+