Koningin astridlaan 58 D - 2550 Kontich
Tel.: 03 500 05 0203 500 05 02
Contacteer ons!
Koken, lunchen, dineren... Het is altijd heerlijk vertoeven in uw nieuwe keuken!

U kiest voor kwaliteit en duurzaamheid wanneer u kiest voor een keuken op maat vervaardigd door Kleine Lotus Interieurwerken

Een kookvertrek om U tegen te zeggen. Dat is wat u verkrijgt wanneer u beroep doet op de expertise van ons interieurbedrijf. Samen met u of uw architect bespreken we graag welk type keuken u voor ogen heeft: landelijk, minimalistisch, klein of groot... In elk geval zal de uitkomst precies zijn wat u verwacht. Een unieke, duurzame en kwaliteitsvolle keuken op maat die volledig bij de stijl van uw woning past.

Eén vakman voor het volledige plaatje

Wanneer u samenwerkt met onze interieurfirma kan u genieten van één centraal aanspreekpunt voor een volledig afgewerkte keuken. Samen met onze vaste professionele partners maken wij uw keuken namelijk volledig af, van elektriciteit tot loodgieterij en tegelwerken.

Een persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Daarom bespreken we op voorhand graag uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen. Onze schrijnwerkerij is gelegen in Kontich, maar wij zijn werkzaam in zowel Antwerpen als Brussel.

Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van een gratis offerte!

Clikc+