Koningin astridlaan 58 D - 2550 Kontich
Tel.: 03 500 05 0203 500 05 02
Contacteer ons!
Binnenafwerking van de hoogste kwaliteit

Uw specialist in schrijnwerken, uit het goede hout gesneden

Kies voor originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Kleine Lotus Interieurwerken verzorgt de complete binnenafwerking van uw woning op ambachtelijke wijze. Alle schrijnwerken die wij realiseren, voeren wij met veel passie uit. Zo verkrijgt u niet alleen een uniek, esthetisch meubelstuk, maar ook een designitem waar hart en ziel inzit. Een meerwaarde voor uw interieur!

Binnenhuisafwerking is ons vak. Kasten op maat, plafonds, inbouwkasten, raamafwerking, volledige slaapkamers, dressings, keukens, badkamers, zolderinrichting... Alles op maat, afgewerkt tot in de puntjes. Ook een totaalafwerking is mogelijk. Zo kan u voor heel uw binnenhuisinrichting beroep doen op slechts één vakman.

Eerlijke prijzen en een persoonlijk contact

Onze schrijnwerkerij staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en persoonlijke service met alle klanten. Ook een perfecte afwerking tot in het kleinste detail vinden wij erg belangrijk.

Wij oefenen onze timmerwerken uit in onze meubelmakerij in Kontich, maar komen graag langs voor opmeting en plaatsing in heel Antwerpen en zelfs in Brussel.

Voor een duurzame binnenafwerking van uw woning is er dus maar één adres: dat van Kleine Lotus Interieurwerken. Twijfel niet, maar contacteer ons vlug voor meer informatie.

Clikc+